Nieuws Update 3-5-2012

Hallo allemaal,

Na een geweldige Koninginnedag tijd voor weer een nieuwe update. Ditmaal in het teken van onder andere mijn nieuwe single die onlangs uitgekomen is.

Nieuwe Single

DJ Menno, DJ-Tony en Dennis E. Vrolijk LiedjeSamen met collega DJ-Tony en Dennis E. hebben we het welbekende nummer “vrolijk liedje” nieuw leven ingeblazen. Door er een frisse beat en zomerse instrumenten bij te betrekken is het een gezellige knaller van een hit geworden.

Ik zou zeggen, check it out op de welbekende download portals (o.a.Itunes & Zazell) en vergeet niet je speakers hard aan te zetten!

Tevens ben ik druk bezig met de planning voor de zomer. Houd de agenda in de gaten en weet waar ik komende tijd te vinden ben!

Je kunt mij vanaf nu ook volgen via soundcloud!
Tot later!

DJ Menno