Biografie

Populairste Party DJ van Nederland

In 2022 is DJ Menno door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot Populairste Party DJ van Nederland!
Eerder, in 2012, wist hij de DJ contest te winnen van de Après Skihut in Rotterdam waarna hij tweemaal tijdens GO Aprèsski in een uitverkocht Ahoy Rotterdam zijn kunsten mocht vertonen.

Inmiddels is DJ Menno een graag geziene gast in binnen- én buitenland. Hij draait al jaren op grote toonaangevende evenementen en festivals zoals 7th Sunday, Hockeyloverz, Festyland, LEF Festival en de Solexrace. Hier deelt hij podia met diverse grote artiesten en deze evenementen zijn vaak volledig uitverkocht. Maar ook op kleinere evenementen is de goedlachse Brabander regelmatig terug te vinden: van de Wielerronde in Boxmeer en Boogie Wonderland in de Lunenburg, tot en met feestavonden in ’t Tunneke en kermissen in de regio. Op populaire vakantiebestemmingen in Spanje, Turkije, Portugal en Oostenrijk heeft DJ Menno in menig discotheek gedraaid.

Feest!

Met zijn enthousiasme en eindeloze energie zorgt hij er in elke kroeg, tent of festival voor dat het één groot gekkenhuis wordt. Van meezingen op Hazes tot hakken op hardstyle, van top 40 muziek naar de guilty pleasures en van schuddende billen tot polonaises; al het herkenbare voor jong en oud komt in een rap tempo voorbij.
Met zijn bijna twee decennia ’s aan ervaring als DJ, is hij goed ingespeeld op het publiek.
Mede door de interactie met het publiek, het microfoongebruik en de nodige confettisnippers, staat DJ Menno garant voor een groot FEEST!


Muziek

Cover single DJ Menno ft Dennis Jones DJ Menno heeft meerdere singles op zijn naam staan, veelal in samenwerking met verschillende artiesten. De single ‘Doe een stapje naar voren’ in samenwerking met Dennis Jones stond tijdens carnaval 2012 genoteerd als meest gedraaide plaat in de muzieksystemen.
Ook maakt hij al jaren populaire mixtapes die overal beluisterd worden! Klik hier voor een overzicht

Boeken

Wilt u DJ Menno boeken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik dan hier en neem vrijblijvend contact op!