Biografie

DJ MennoDJ Menno zag voor het eerst het licht op 25 november 1987. Naarmate hij ouder werd, groeide ook de passie voor muziek. Hij kreeg zijn eerste CD en Cassette recorder met wat CD’s en cassettebandjes. Hier kon hij geen genoeg van kon krijgen.Een aantal jaren later waren zijn CD collectie en de affiniteit met muziek alleen maar gegroeid.

Eerste schreden

Toen hij op 15 jarige leeftijd de kans kreeg om met een DJ eens mee te gaan om te kijken hoe dat allemaal in mekaar steekt, kon hij dit natuurlijk niet afslaan. Hij ging een aantal keer mee en mocht zo nu en dan ook wat plaatjes draaien.

Na een aantal keer mee geweest te zijn mocht hij voor het eerst alleen op een schoolfeest draaien. Vanaf dit moment is DJ Menno zichzelf gaan ontplooien.Dat eerste kleine schoolfeestje, werd het een cafeetje, dat cafeetje werd een discotheek en die discotheek werd een festival. Momenteel draait DJ Menno op vele festivallen, evenementen en discotheken.

Eigen stijl


Tegenwoordig is DJ Menno zijn eigen stijl gaan ontwikkelen. Bij hem staat FEEST! voorop. Dit creëert hij door allerlei soorten muziek vlot door elkaar heen te mixen. Hierbij moet je denken van 80’s/90’s tot de nieuwste (house) platen en van R&B tot Nederlandstalig. Zo komt iedere genre voorbij en is er voor ieder wat wils. Mede door het microfoongebruik weet hij het publiek en personeel tot een feestende menigte te maken.

DJ Contest van De Après Skihut Rotterdam 2011

Inmiddels is DJ Menno een graag geziene spil achter de draaitafels in zowel binnen- als buitenland. In de winter van 2011 heeft hij mee gedaan aan de DJ Contest van De Après Skihut Rotterdam, waarbij hij de 1e plaats behaald heeft! Buiten deze titel heeft hij ook in Ahoy Rotterdam gestaan tijdens Go Après ski 2012.