Biografie

Eerste schreden

DJ Menno

Menno Pols is op 25 november 1987 in Oss geboren. Wat op zijn 15e begon als een hobby in een kleine kroeg (d’n afspraak) in het centrum van Oss, groeide al snel uit tot het serieuzere werk. Op zijn 18e is DJ Menno een feit als hij zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel. In 2011 wint hij de DJ contest in De Après Skihut in Rotterdam, waarna hij op twee edities Go Aprèsski in Ahoy Rotterdam te aanschouwen is. DJ Menno is sindsdien steeds (tot op heden) genomineerd in de categorie ‘beste party DJ van Nederland’ en eindigt daar vaak in de top.

Evenementen in binnen- en buitenland

Inmiddels is DJ Menno een graag geziene gast in binnen- én buitenland. Hij draait al jaren op grote toonaangevende evenementen en festivals zoals 7th Sunday, Hockeyloverz, Festyland, LEF Festival en de Solexrace. Hier deelt hij podia met diverse grote artiesten en deze evenementen zijn vaak volledig uitverkocht. Maar ook op kleinere evenementen is de goedlachse Brabander regelmatig terug te vinden: van de Wielerronde in Boxmeer en Boogie Wonderland in de Lunenburg, tot en met feestavonden in ’t Tunneke en kermissen in de regio. Op populaire vakantiebestemmingen in Spanje, Turkije, Portugal en Oostenrijk heeft DJ Menno in menig discotheek gedraaid.

Singles

Cover single DJ Menno ft Dennis JonesDJ Menno heeft meerdere singles op zijn naam staan, veelal in samenwerking met verschillende artiesten. De single ‘Doe een stapje naar voren’ in samenwerking met Dennis Jones stond tijdens carnaval 2012 genoteerd als meest gedraaide plaat in de muzieksystemen.

Eigen stijl


Met zijn enthousiasme en eindeloze energie zorgt hij er in elke kroeg, zaal of tent voor dat het één groot gekkenhuis wordt. Van meezingen op Hazes tot hakken op hardstyle, van top 40 muziek naar de guilty pleasures en van schuddende billen tot polonaises; al het herkenbare voor jong en oud komt in een rap tempo voorbij. Met zijn jarenlange ervaring als DJ is hij goed ingespeeld op het publiek. Met zijn opzwepend microfoongebruik en de nodige confettisnippers staat DJ Menno garant voor een groot FEEST!

Wilt u DJ Menno boeken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik dan hier en neem vrijblijvend contact op!